Kiemelt állásajánlataink

Fogyatékosság-barát munkahely

Vállalatunk 2010-ben nyerte el először, majd 2012-ben újabb két évre kapta meg a Fogyatékosság-barát Munkahely Elismerést.

2010 óta egyre több megváltozott munkaképességű kollégát foglalkoztatunk. Az első munkatársak a dunakeszi áruház csapatát erősítették, azóta egyre több pénztár-hostess és host, árufeltöltő, eladó, vagy diszpécser dolgozik a vállalatnál, akiknek a munkavállalás korábban szinte lehetetlen volt.

  • Első
  • Második

 

 

 

 

Csapatunk a kiválasztásánál is összhangra törekszik saját üzleti érdekeink és a társadalom érdekei között, ezért több, a rehabilitációs foglalkoztatás terén is tevékenykedő szervezettel kötöttünk együttműködési megállapodást, hogy a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására nagy hangsúlyt fektessünk. Már 19 áruházban, országszerte várjuk a megváltozott munkaképességű jelentkezőket a legkülönbözőbb munkakörökben, célunk, hogy a foglalkoztatás terén – a társadalmi felelősségvállalás jegyében –,  minden áruházunkban foglalkoztathassunk megváltozott munkaképességű munkatársakat.