Kiemelt állásajánlataink

Felvételi folyamatunk

A kiválasztás talán az egyik legnehezebb menedzsment-feladat. Az Auchan, annak érdekében, hogy biztos legyen abban, hogy a legjobb döntést hozta meg, olyan rendszert hozott létre, melyben több lépcsőben zajlik a felvételi folyamat. Tesztekkel, többkörös felvételivel igyekszünk az ideális munkatársaninkat megtalálni. Hisszük, hogy minden ember értékes, azonban olyan jelölteket szeretnénk felvenni, akik a számunkra fontos kompetenciákban tűnnek ki, ezáltal biztosítjuk azt, hogy hosszútávon együtt tudjunk dolgozni.
Az Auchan nagy számban hajt végre munkaerő keresést és felvételt, ezért saját belső szervezetet alakított ki a toborzásra és a kiválasztásra, mely párhuzamosan, de  a telephelyekkel együttműködve végzi a felvételeket. Előfordul azonban, hogy bizonyos speciális területeken, főleg felsővezetők esetében tanácsadó cégekkel is dolgozunk.

A felvételi folyamatban nincs különbség az alkalmazottak és vezetők kiválasztásában. Minden egyes kiválasztásnál a munkakör és az annak megfelelő profil a meghatározó. A többlépcsős folyamat során a jelentkezők megismerhetik a céget, a vállalati környezetet, a keresett pozíciót, és válaszolunk felmerülő kérdéseire. A tesztek során a munkakörhöz szükséges kompetenciák jelenlétét vizsgáljuk, a személyes interjúk folyamán olyan kérdéseket teszünk fel, amelyek segítenek a profil vizsgálatában és annak eldöntésében, hogy a jelölt és a vállalat hosszú távon együtt tud-e dolgozni.