Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Kiemelt állásajánlataink

Duális képzés: Szent István Egyetem

Legyél Te a jövő kereskedője!

Jelentkezz az Auchan Magyarország Kft. és a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Élelmiszermérnöki alapképzési szak duális képzésére!

Kedves Leendő SZIE-es Hallgató!

 

A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara és az Auchan Magyarország Kft. kidolgozott egy gyakorlatorientált duális képzést, melynek keretében a SZIE Élelmiszermérnök alapképzésben résztvevő hallgatók elméleti képzésük mellett a kereskedelemben szerezhetnek szakmai gyakorlatot. A duális képzés célja, hogy megtaláljuk a jövő kereskedőit, elindítsuk őket a pályán, megismertetve velük a kereskedelmi szakma alapjait.

A duális képzés felépítése

A teljes duális képzés időtartama 7 félév, tehát 3,5 év, azaz tanévenként összesen 26 hetet töltesz az iskolapadban és 22 hetet, majd egy teljes szakmai gyakorlati félévet az Auchan Magyarország Kft.-nél. Ezalatt az idő alatt a főiskolán megszerzett elméleti ismeretek mellett az Auchannál sajátíthatod el a hipermarket szakmát, megismerheted és részese lehetsz egy multinacionális vállalat mindennapjainak.

Vállalatunk egyik alapértéke a fejlődés, ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy gyakorlatodat töltve nálunk akár több szakterület munkájába is betekintést nyerhess és alapos, gyakorlati tudást szerezz a élelmiszerbiztonság, minőségügy, kereskedelem, a marketing vagy akár a logisztika területén. Már első naptól kezdve kereskedelmi feladatokat végzel és valódi felelősséggel rendelkezel.

A teljes elméleti és gyakorlati képzés alatt rendszeres pénzbeli juttatásban részesülsz.

A szakmai gyakorlat helye: Auchan Magyarország Kft., 2040 Budaörs, Sport u. 2-4.

 

Felvételi eljárás két szakasza

1. általános felvételi eljárás – állami (főiskolai felvételi eljárás)

2. vállalati felvételi szakasz – Auchan felvételi rendszer

A gyakorlati képzésen azok a hallgatók vehetnek részt, akiket az Auchan Magyarország Kft. kiválasztott, és akiket a SZIE Élelmiszertudományi Kara a duális képzésre átsorolt a Kereskedelem és Marketing alapképzési szakán. Mindkét feltételnek egyszerre kell megfelelned!

 

A jelentkezés módja

A kiválasztásánál több körös kiválasztási eljárást alkalmazunk, melynek célja, hogy alaposabban megismerjük egymást.

Első lépésként, legkésőbb 2017. május 31. éjfélig regisztrálj az alábbi linken a középiskolai bizonyítványod összes évfolyamának másolatával valamint önéletrajzoddal egy rövid motivációs levél kíséretében, melyben leírod, hogy miért jelentkeztél a duális képzésre, illetve miért szeretnéd az Auchan Magyarország Kft.-nél tölteni a szakmai gyakorlatodat.

Jelentkezés:

https://auchan.hrfelho.hu/allasajanlat/827/jelentkezes-dualis-kepzesre-szie-hallgatok-reszere-2017

A felvételi folyamata

- A beérkezett jelentkezők között előszűrést végzünk.

- A kiválasztott hallgatókat 2017.  június 1. után egy csoportos találkozóra invitáljuk, melynek során bemutatjuk az áruházláncot, a vállalati környezetet és a gyakorlati lehetőséget, valamint válaszolunk a felmerülő kérdésekre, és egyúttal tovább szűkítjük a felvételi eljárásban résztvevő hallgatók körét.

- A csoportos meghallgatáson továbbjutottakat személyes interjúra kérjük fel, ahol olyan kérdéseket teszünk fel, amelyek segítenek megismerni téged, az erősségeidet, képességeidet, és bizonyíthatod a rátermettségedet.

- A felvételi folyamat során egy külön egyeztetett időpontban személyiségtesztet is kitöltenek a jelentkezők.

- 2017.  július 1-től tájékoztatunk a sikeres felvételről és a további teendőkről.

 

Az Auchan Magyarország Kft. a kiválasztásra vonatkozó döntését nem köteles indokolni.

Ha bármilyen kérdésed merül fel, írd meg nekünk honlapunkon az Info Centeren keresztül!

www.auchan.hu