Kiemelt állásajánlataink

Duális képzés: Szent István Egyetem

Legyél Te a Jövő kereskedője!

Jelentkezz az Auchan Retail Magyarország és a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Élelmiszermérnöki alapképzési szak duális képzésére!

Kedves Leendő SZIE-s Hallgató!

 
A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara és az Auchan Retail Magyarország kidolgozott egy gyakorlatorientált duális képzést, melynek keretében a SZIE Élelmiszermérnök alapképzésben résztvevő hallgatók elméleti képzésük mellett a kereskedelemben szerezhetnek szakmai gyakorlatot. A duális képzés célja, hogy megtaláljuk a jövő kereskedőit, elindítsuk őket a pályán, megismertetve velük a kereskedelmi szakma alapjait.
 

Duális képzés felépítése


A teljes duális képzés időtartama 7 félév (utolsó félév szakmai gyakorlat), azaz tanévenként 26 hét elmélet az egyetemen és 22 hét gyakorlat az Auchan-nál. Ezalatt az idő alatt, az egyetemen megszerzett elméleti ismeretek mellett az Auchannál sajátíthatod el a kereskedelmi szakmát, megismerheted és részese lehetsz egy multinacionális vállalat mindennapjainak.
Vállalatunk egyik alapértéke a fejlődés, ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy gyakorlatodat töltve nálunk akár több szakterület munkájába is betekintést nyerhess és alapos, gyakorlati tudást szerezz a élelmiszerbiztonság, minőségügy, kereskedelem, a marketing vagy akár a logisztika területén. Már első naptól kezdve kereskedelmi feladatokat végzel és valódi felelősséggel rendelkezel.
A teljes elméleti és gyakorlati képzés alatt rendszeres pénzbeli juttatásban részesülsz.
 

Felvételi eljárás

 
                                                              

 


 A gyakorlati képzésen azok a hallgatók vehetnek részt, akiket az Auchan Retail Magyarország kiválasztott, és akiket a SZIE Élelmiszertudományi Kara a duális képzésre átsorolt. Mindkét feltételnek egyszerre kell megfelelni!
 

 

Motivációs levél: *Miért jelentkeztél duális képzésünkre, illetve miért szeretnéd az Auchan-nál tölteni szakmai gyakorlatodat​?

Jelentkezés határidő: 2018.05.31.

Szakmai gyakorlat helyszíne: Auchan Retail Magyarország központja, illetve telephelyei

 
Az Auchan Retail Magyarország a kiválasztásra vonatkozó döntését nem köteles indokolni.
 
Ha bármilyen kérdésed merül fel, írd meg nekünk az allas@auchan.hu elérhetőségünkön!