Kiemelt állásajánlataink

Auchan Magyarország

 

Lelkes és szakképzett munkatársaink segítségével építünk fel egy jövőt, melyben milliónyi elégedett vásárlónk rendelkezésére állhatunk. Három alapértékünk, a bizalom, a megosztás és a fejlődés beíródott az Auchan történetébe. Az Auchan humán célkitűzése, hogy ezek az alapértékek érvényesüljenek a mindennapokban.

 

 
Ez a három érték az alappillérünk, melynek mentén fejlődik az önállóság, a felelősségvállalás és a motiváció, melyek nélkülözhetetlenek tartós növekedésünk szempontjából.
 
 
Bizalom
A bizalom olyan alapérték, amely jelen van az Auchan és valamennyi partnere közötti kapcsolatban.
Az a bizalmi kapcsolat, amely a vállalat és munkatársai között alakul ki, egyfelől biztonságot nyújt a munkavállalóknak, másfelől a vállalat számára lehetővé teszi, hogy felelős munkatársakkal szolgáljuk a vásárlók érdekeit.
 
 
Megosztás
Filozófiánk a tudás, a hatalom és a vagyon megosztásán alapul.
A megosztás azt jelenti, hogy minden munkatársat bevonunk a vállalat életébe. A tudás megosztása a képzést és a tájékoztatást jelenti, ami egyúttal önmagunk képzését és a tájékozódást is jelenti. A hatalom megosztása a felelőssé tétel és a felelősségvállalás. A vagyon megosztása a közös munka gyümölcsének megosztása, és amint lehet, a részvényessé válás lehetővé tétele mindenki számára.
 
 
Fejlődés
A kereskedelemnek, tevékenységünk lényegének folyamatos fejlesztése vállalatunk fejlődésének motorja. A vállalat fejlődése elsősorban minden munkatársának fejlődési szándékán múlik: a közös fejlődés az egyéni beállítottságban gyökerezik.